| Artikler

Hvordan velge det beste kassasystemet for bedriften din

Et kassasystem skal gjøre hverdagen din enkel, uansett hvilken bransje du befinner deg i. Finn ut hvorfor et kassasystem er viktig for virksomheten din og hvilke fordeler det kan gi deg. 

 

Hvorfor er et kassasystem viktig for virksomheten din?

Et kassasystem er viktig for virksomheten din av flere grunner. For det første gir det deg en bedre oversikt over inntektene og utgiftene dine. I tillegg kan en datakasse hjelpe deg med å spare tid og penger. Dette er fordi kassasystemet automatiserer mange av de oppgavene som normalt må gjøres manuelt, som for eksempel å regne ut totalsummen for en kunde eller å frembringe rapporter. Med Plorea POS får du komplette statistikker på alle nivåer. Statistikkene tilpasses dynamisk for å kunne studere utviklingen i detalj. Alle statistikker kan hentes ut live, med tilgang både fra kassen og på nett. Det er også mulig å se lageranalyse og hvor lenge varene ligger før de selges.

 

Fordeler med et kassasystem

En bedrift kan ha mange fordeler med et kassasystem. For det første, så gjør det det enklere å holde oversikt over inntektene. I tillegg kan et kassasystem også gjøre det enklere å holde styr på bedriftens utgifter. Et kassasystem fungerer ved at alle transaksjoner blir registrert i systemet. Dette gjør det enkelt å gå tilbake og se hva som ble kjøpt, når det ble kjøpt og hvor mye det kostet. Dette er spesielt nyttig for bedrifter som selger varer eller tjenester til forbrukere. Vårt kassasystem gir en god oversikt over lagerbeholdning opp mot hvert brukersted, datakassepunkt og hovedlager. Det gjør det mulig å holde full oversikt over hvilke lagre som har hvilke varer. Lagerfunksjonen gir oversikt over beholdning basert på farger og størrelse, minimum og maksimum beholdning, samt varsel om bestillingsforslag når beholdningen er lav. Teller-appen gjør det enkelt å holde oversikt ved varetelling og varemottak.

 

Hvordan velge det riktige kassasystemet for virksomheten din?

Når du skal velge et POS-system for virksomheten din, er det viktig å vurdere behovene dine og sammenligne de ulike systemene som er tilgjengelige. Du bør også sørge for at kassasystemet du velger er kompatibelt med andre systemer du bruker i virksomheten, som for eksempel CRM- eller regnskapssystemer. Plorea POS har integrasjon mot alle regnskapssystemer i Norge. Det er også viktig å velge en leverandør som følger kassasystemlova. Plorea selger kun godkjente kassasystem med opplysinger om modell, type og versjon av kassasystemet, med ID-nummeret til kassasystemet lett tilgjengelig. 

5 fordeler med Plorea POS

  • Favorittknapper

Hurtigtaster gjør det enkelt å holde oversikt over knappene som oftest er i bruk. Her kan du tilpasse med produktene du selger mest av og legge til snarveier i systemet. For eksempel en hurtigtast til foreløpig dagsrapport.

  • Prismatrise

I systemet er det mulig å forhåndssette pris på varer, rabatter, fast kunderabatt og legge inn tidsstyrte kampanjer. Har du ukentlige tilbud, kan disse enkelt legges inn for å forenkle hele kjøpsprosessen.

  • Bestill varer digitalt

En enkel måte å bestille varer fra leverandører. Legg de inn i systemet, og du kan gjøre neste bestilling rett fra kassen. Her finner du oversikt over alle kunder og leverandørkartotek

  • Parkering av ordre

Sett en handlekurv på vent om kunden skal titte litt til, eller kommer tilbake for å betale. Dette frigjør kassen, slik at det kan slås inn nye salg i mellomtiden.

  • Vareskanning

Systemet skanner alle strekkoder, også QR, RFID og EAN-kode. Det gjør det enkelt å holde oversikt over blant annet varebeholdning og prisestimat. 

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no