| Artikler

Hvordan velge riktig kassasystem for din kafé?

Som kaffebareier er det viktig å velge riktig kassasystem for å sikre jevn og effektiv drift av virksomheten din. Et kassasystem er ikke bare et verktøy for å behandle betalinger, men det kan også hjelpe deg med å holde oversikt over varelager, se rapporter eller produsere egne etiketter. Med så mange tilgjengelige alternativer på markedet, kan det være overveldende å velge riktig kassasystem. I denne artikkelen vil vi veilede deg gjennom prosessen med å velge riktig kassasystem for din kaffebar.

Finn dine behov
Det første trinnet er å finne bedriftens behov. Spør deg selv hvilke funksjoner du trenger i et kasseapparat. Trenger du for eksempel å behandle kredittkortbetalinger? Trenger du en berøringsskjerm? Trenger du skriver for kvitteringer? Lag en liste over kravene dine og prioriter dem etter deres betydning. Vi har vår egen systembygger hvor du kan legge inn funksjoner og produkter du trenger til din virksomhet:
https://www.plorea.no/bygg-selv
 
Vurder budsjettet ditt
Det neste trinnet er å vurdere budsjettet ditt. Kassasystem kan variere fra grunnleggende modeller til avanserte med mange funksjoner. Bestem hvor mye du er villig til å bruke og se etter modeller som passer budsjettet ditt.

kassasystem kafé plorea


Velg riktig type kasseapparat
Det finnes forskjellige typer kasseapparat tilgjengelig på markedet, hver med sine egne funksjoner. Her er de vanligste typene kassaapparater:
 
Grunnleggende kasseapparater:
 Dette er kasseapparater på inngangsnivå som er enkle å bruke og rimeligere. De kan håndtere kontanttransaksjoner, beregne skatter og skrive ut kvitteringer.
 
Point of Sale (POS)-systemer: 
Dette er avanserte kasseapparater som tilbyr mange funksjoner som lagerstyring, medarbeideradministrasjon og rapportering. De er dyrere enn grunnleggende kasseapparater, men kan strømlinjeforme virksomheten din.


Mobile POS-systemer: 
Dette er POS-systemer som opererer på en mobil enhet som et nettbrett eller smarttelefon. De er ideelle for små kaffebarer med begrenset benkeplass.
 
Selvbetjente kiosker:
 Dette er kiosker med berøringsskjerm som lar kunder legge inn bestillinger og betale for drinkene sine. De blir stadig mer populære i kaffekjeder.
 
·      Se etter brukervennlighet
Kasseapparatet ditt skal være enkelt å bruke for både deg og dine ansatte. Se etter modeller med et brukervennlig grensesnitt og intuitiv navigering.
 
·      Se etter sikkerhetsfunksjoner
Sikkerhet er en kritisk bekymring når det gjelder kasseapparater. Se etter modeller med funksjoner som sikker betalingsbehandling og passordbeskyttelse for å forhindre uautorisert tilgang.
 
·      Vurder kundestøtte
Velg et kasseapparat fra et selskap som tilbyr utmerket kundestøtte. Se etter et selskap som tilbyr opplæring, teknisk støtte og support. Hos oss er alltid support inkludert i prisen og du betaler ingenting ekstra.  
 
Avslutningsvis er å velge riktig kassasystem for kaffebaren din en avgjørende beslutning som kan påvirke den generelle suksessen til virksomheten din. Ved å følge disse trinnene kan du begrense alternativene dine og velge et kassasystem som dekker bedriftens behov, passer budsjettet ditt og er enkelt å bruke. Hos Plorea tilbyr vi en rekke kassasystem og betalingsløsninger for kaffebarer og kaffekjeder. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre produkter og tjenester.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no