| Artikler

Fordelene med nettbutikk

Det finnes ingen begrensninger med nettbutikk. Med en digital butikk kan du nå kan du få kunder fra hele verden om du vil.

Nettbutikker har blitt veldig populære de siste årene, og det er mange grunner til dette. For det første er det veldig enkelt å sette opp og drive en nettbutikk, og det er derfor perfekt for små bedrifter eller for deg som er ny i bransjen. I tillegg er det flere fordeler med en nettbutikk sammenlignet med en fysisk butikk. Her er noen av fordelene du kan nyte godt av:

Fleksibilitet

En nettbutikk gir deg mye mer fleksibilitet enn en fysisk butikk. Du kan drive butikken fra hvor som helst i verden, og du trenger ikke å bekymre deg for å leie et lokale eller ansette butikkpersonell. I tillegg kan du enkelt endre priser og varer uten å måtte gjøre store endringer i butikken. 

Lavere kostnader 

Det er generelt sett mye billigere å drive en nettbutikk enn en fysisk butikk. Du trenger ikke å betale for et lokale, og du trenger ikke å ansette så mange ansatte. I tillegg kan du selge varene dine online til en lavere pris enn hva du ville ha fått i en fysisk butikk. 

Økt rekkevidde 

En nettbutikk gir deg muligheten til å nå ut til et mye større publikum enn hva du ville ha klart med en fysisk butikk. Du kan enkelt markedsføre butikken din online, og du kan også selge varene dine til kunder over hele verden. Plorea tilbyr også en felles kundeklubb for dine digitale eller fysiske kunder. På den måten kan du sende ut tilbud tilpasset etter handelsmønster eller felles tilbud til alle kundene dine. Det finnes ingen begrensninger med nettbutikk, og med Plorea kan du nå kunder fra hele verden. 

Bedre kundeservice 

En nettbutikk gir deg også bedre muligheter til å yte god kundeservice. Du kan enkelt få tilgang til kundens historikk, og du kan også bruke chatbots eller andre verktøy for å hjelpe kundene dine på best mulig måte. 

PloreaWebshop2

Det er altså mange fordeler med å drive en nettbutikk, og det er derfor det er så populært blant både bedrifter og privatpersoner. Hvis du er interessert i å sette opp en nettbutikk, men ikke helt sikker på hvordan du skal gå frem, kan du følge disse trinnene: 

1. Finn et godt domenenavn 

Ditt domenenavn er det første folk ser når de kommer til nettbutikken din, og det er derfor viktig at det er enkelt å huske og at det forteller kundene hva slags varer du selger. Prøv å holde det kort og enkelt, og unngå å bruke for mange stavemåter. 

2. Velg en god nettbutikkløsning 

Det finnes mange ulike nettbutikkløsninger på markedet, og det er viktig at du velger en som passer til dine behov. Vår nettbutikk-løsning får butikken din på nett og ut til en større kundegruppe. Med Plorea Webshop kan du integrere nettbutikken med kassen og ha full kontroll over lager, salg og kundegrupper. 

3. Sett opp en god betalingsløsning 

En god betalingsløsning er avgjørende for å lykkes med nettbutikken din. Kundene dine må føle seg trygge når de handler hos deg, og det er derfor viktig at du velger en betalingsløsning som er enkel å bruke og som er sikker. Plorea Payment leverer betalingsløsninger som gjør det enkelt for deg å håndtere, samtidig som det er brukervennlig for kunden. samt mulighet for splitt-betaling.

4. Markedsfør nettbutikken din 

Nettbutikken din er ikke noe verdt hvis ingen vet om den, og det er derfor viktig at du markedsfører den på best mulig måte. Du kan for eksempel bruke sosiale medier, Google AdWords, e-postmarkedsføring, og annonser for å nå ut til kundene dine. 

5. Gjør det enkelt for kundene dine å handle 

Kundene dine skal føle seg trygge når de handler hos deg, og det er derfor viktig at du gjør det så enkelt som mulig for dem. Det betyr blant annet at du bør ha en brukervennlig nettbutikk, en enkel betalingsløsning, og god kundeservice. Ploreas maler gjør det mulig å se for seg hvordan nettbutikken blir seende ut. Designerne våre tar seg av utførelsen, mens du gjør det du er god på.

6. Hold deg oppdatert 

Nettbutikker er alltid i utvikling, og det er derfor viktig at du holder deg oppdatert på de nyeste trendene. Følg med på nettbutikkblogger, delta på relevante seminarer og konferanser, og les bøker og artikler om temaet. 

Det er mange fordeler med å drive en nettbutikk, og det er derfor det er så populært blant både bedrifter og privatpersoner. Hvis du følger disse trinnene, kan du enkelt sette opp en nettbutikk som er brukervennlig, sikker, og enkel å bruke.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no