| Artikler

Det ultimate workforce management systemet for vaktplanlegging

Som bedriftseier eller leder kan det være en skremmende oppgave å holde oversikt over ansattes tidsplaner og sikre at alle skift er dekket. Vi har derfor utviklet Plorea Control. Dette innovative workforce management systemet er utviklet for å strømlinjeforme prosessen med å lage og administrere arbeidsplaner for ansatte, noe som gjør det enkelt for bedrifter av alle størrelser å holde driften i gang.

Nøkkelfunksjoner ved Plorea Control

En av de viktigste funksjonene til Plorea Control er administrasjonssystemet for vaktplanlegging. Dette systemet lar ledere enkelt opprette og tildele ansattes tidsplaner, samtidig som de gir sanntidsoppdateringer og varsler når skift ikke dekkes ordentlig. I tillegg inkluderer systemet et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt for ledere å se og gjøre endringer i tidsplaner, samt verktøy for å spore ansattes oppmøte og administrere avspaseringsforespørsler.

workforce management

En annen nøkkelfunksjon ved Plorea Control er dens evne til å integrere med andre forretningssystemer, for eksempel regnskapsprogramvare og lønnssystemer. Dette lar ledere enkelt overføre data mellom systemer og effektivisere arbeidsflyten. I tillegg inkluderer systemet robuste rapporteringsfunksjoner som gir ledere detaljert innsikt i ansattes ytelse, planlegging og mer.

Hvordan Plorea Control gagner virksomheten din

En av de største fordelene med å bruke Plorea Control er muligheten til å strømlinjeforme planleggingsprosessen og redusere risikoen for feil og forglemmelser. Med dette systemet kan ledere enkelt sørge for at alle skift er dekket, samtidig som de sporer ansattes oppmøte og administrerer avspaseringsforespørsler. Dette er med på å sikre at driften går knirkefritt og at kundene får den servicen de trenger.

I tillegg kan Plorea Controls integrerings- og rapporteringsfunksjoner hjelpe ledere til å administrere arbeidsstyrken mer effektivt, spore ansattes ytelse og ta datadrevne beslutninger. Dette kan hjelpe ledere med å forbedre de ansattes produktivitet, øke omsetningen og til slutt drive forretningsvekst.

Konklusjon

Samlet sett er Plorea Control et innovativt workeforce management som er utviklet for å gjøre det enkelt for virksomheter i alle størrelser å holde driften jevn. Med funksjoner som tjenesteplanadministrasjon, integreringsmuligheter og robuste rapporteringsmuligheter, er Plorea Control den ultimate løsningen for å administrere arbeidsstyrken og maksimere produktiviteten.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no