| Artikler

De Største Restauranttrendene for 2024

2024 bringer med seg en rekke muligheter for restauranter som ønsker å modernisere og effektivisere sin virksomhet. Med våre løsninger kan du utnytte disse trendene til din fordel, og tilby en overlegen gjesteopplevelse. La oss hjelpe deg med å ta ditt neste skritt inn i fremtiden av restaurantbransjen.

Selvbetjente Kasser – Effektivitetens Fremtid

I 2024 ser vi en voksende trend i bruk av selvbetjente kasser, en game-changer i restaurantbransjen. Våre innovative selvbetjente kassesystemer lover ikke bare enklere og raskere betalingsprosesser for gjester, men også en betydelig effektivitetsøkning for restauranter. Forestill deg mindre køer og mer fornøyde kunder – det er fremtiden vi tilbyr.

QR-Bestilling – En Ny Æra av Interaktivitet

Med våre skreddersydde QR-kode løsninger, tar vi bestilling og betaling til et helt nytt nivå. Gjester kan enkelt skanne en QR-kode for å få tilgang til menyen, bestille og betale – alt sammen fra komforten av deres eget bord. Dette reduserer behovet for fysisk kontakt og gir en moderne opplevelse for dine kunder.

Take-Away – Utvid Din Virksomhet

Vår take-away løsning er skreddersydd for å møte den økende etterspørselen etter praktiske matløsninger. Med enkel integrering og brukervennlig grensesnitt, kan din restaurant enkelt tilby take-away tjenester, og nå ut til et bredere publikum.

Betalingsløsninger – Smidighet og Sikkerhet

Vi forstår viktigheten av sikker og problemfri betaling i restaurantbransjen. Våre betalingsløsninger er designet for å sikre en rask, sikker og smidig transaksjon, både for dine kunder og din bedrift.

Mat og Teknologi – En Fremtidsrettet Allianse

I tillegg til våre kjerneprodukter, anerkjenner vi viktigheten av teknologisk innovasjon i matopplevelser. Restauranter som tar i bruk bærekraftige praksiser og moderne matlagingsteknologi vil ligge i forkant av bransjen.

Matentreprenørskap – Støttet av Sterke Verktøy

For matentreprenører som ønsker å bryte barrierer med unike matkonsepter, tilbyr vi de teknologiske verktøyene som trengs for å realisere disse visjonene. Våre systemer er designet for å støtte innovasjon og effektiv drift.

Digital Bordbestilling – Enkelhet for Dine Gjester og Virksomhet

Vårt system for digital bordbestilling gjør det mulig for dine kunder å enkelt reservere bord via en app eller nettside, og gir deg full kontroll og oversikt over bordbelegget.

Vil du vite mer om våre produkter eller tjenester? Kontakt oss for en uforpliktet samtale:

https://www.plorea.no/booke-mote

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no