| Artikler

Uteservering gjort enkelt

Etter hvert som vi går inn i varmere vær og uteservering blir mer populært, leter restauranter etter måter å strømlinjeforme bestillingsprosessen og gjøre det enklere for kunder å legge inn bestillinger. Med Plorea Order blir det enklere for deg og for kundene dine.

Vårt bestillingssystem gjør at restauranter kan motta bestillinger via QR-kode. Menyen legges til en landingsside som er koblet til kassesystemet slik at alle bestillinger legges inn, bookes og videresendes for utførelse. Dette systemet tilbyr en rekke fordeler for restauranter som serverer mat ute.

For det første er det praktisk for kundene. Med systemet vårt kan kunder ganske enkelt skanne en QR-kode for å få tilgang til menyen og bestille. De trenger ikke å vente på at en server tar bestillingen deres, noe som kan være spesielt fordelaktig i travle tider når servere kan være tynne.

For det andre kan det bidra til å redusere feil i bestillinger. Når kunder legger inn sine bestillinger direkte gjennom Plorea Order-systemet, legges bestillingene inn i systemet automatisk, noe som reduserer risikoen for feil som kan oppstå når bestillinger videresendes muntlig eller nedskrevet.

41

Videre vil systemet  bidra til å fremskynde bestillingsprosessen. Ved å la kunder legge inn sine bestillinger direkte gjennom Plorea Order-systemet, kan restauranter redusere ventetiden og ta inn flere nye kunder. 

Til slutt kan Plorea Order-systemet hjelpe restauranter med å øke inntektene. Ved å gjøre det enklere for kundene å legge inn bestillinger, kan restauranter potensielt betjene flere kunder og øke deres samlede salg. I tillegg lar systemet vårt restauranter tilby mersalg og kampanjer, noe som kan øke inntektene ytterligere.

Samlet sett er Plorea Order-systemet et verdifullt verktøy for restauranter som serverer mat ute. Ved å strømlinjeforme bestillingsprosessen, redusere feil og øke inntektene, kan systemet vårt hjelpe restauranter med å gi kundene en bedre matopplevelse.

Hvis du er en restauranteier som ønsker å forbedre uteserveringen din, ta kontakt med oss i dag!

Tlf: 72 60 60 60

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Systembygger: https://www.plorea.no/bygg-selv

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no