| Artikler

Take-away: En smart måte å nå nye kunder på

I dagens fartsfylte verden har take-away blitt et stadig mer populært alternativ for folk som ønsker å nyte mat av restaurantkvalitet i komforten av sitt eget hjem. Med fremveksten av online bestillings- og leveringstjenester har det blitt enklere enn noen gang for restauranter å tilby take-away-alternativer til sine kunder. I denne artikkelen vil vi utforske fordelene med take-away for restauranter og hvorfor implementering av en take-away-løsning som Plorea kan hjelpe restauranter med å øke inntektene og kundetilfredsheten.

Økt inntekt

Å tilby take-away-alternativer kan øke en restaurants inntekt betydelig. Ved å la kundene bestille mat på nett og hente den i restauranten, kan restauranter nå ut til et bredere publikum og betjene flere kunder. Med en take-away-løsning som Plorea kan restauranter enkelt administrere bestillinger og betalinger, og sikre at prosessen er strømlinjeformet og effektiv. Dette kan igjen føre til økt salg og inntekter for restauranten.

Bekvemmelighet

Take-away er praktisk for både kunder og restauranter. Kunder kan enkelt bestille mat på nett, betale og hente den når det passer dem, uten å måtte vente i lange køer eller reservere. For restauranter kan take-away-bestillinger forberedes på forhånd, noe som frigjør tid og ressurser til å fokusere på interne matopplevelser.

Kundetilfredshet

 Å tilby take-away-alternativer kan også forbedre kundetilfredsheten. Kunder setter pris på bekvemmeligheten av å kunne bestille mat på nett og hente den når det passer det. Med en take-away-løsning som Plorea, kan restauranter også tilby en mer personlig opplevelse, slik at kundene kan tilpasse bestillingene sine og betale online, og sikre at bestillingen deres er nøyaktig og klar for henting når de ankommer restauranten.

Økt merkevarebevissthet

 Å tilby take-away-alternativer kan også hjelpe restauranter med å øke merkevarebevisstheten. Ved å tilby et praktisk online bestillingssystem, kan restauranter nå nye kunder som kanskje ikke har kjent til restauranten tidligere. Med en take-away-løsning som Plorea kan restauranter også enkelt promotere merkevaren sin gjennom sosiale medier og andre digitale markedsføringskanaler, øke deres synlighet og tiltrekke seg nye kunder.

takeawayplorea

Redusert avfall

Take-away-alternativer kan også bidra til å redusere avfall på restauranter. Ved å la kundene bestille mat på nett og hente den når det passer dem, kan restauranter redusere antall uspiste måltider og rester som vanligvis forbindes med matopplevelser på stedet. Med en take-away-løsning som Plorea kan restauranter også spore inventar og administrere bestillinger mer effektivt, noe som reduserer mengden mat som går til spille.

Som konklusjon kan det være en betydelig fordel for restauranter å tilby take-away-alternativer. Med en take-away-løsning som Plorea kan restauranter enkelt administrere bestillinger og betalinger, forbedre kundetilfredsheten, øke merkekjennskapen og redusere svinn. Ettersom flere og flere forbrukere ser etter praktiske take-away-alternativer av høy kvalitet, vil restauranter som omfavner denne trenden sannsynligvis se økte inntekter og suksess på lang sikt.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no