| Artikler

Oppnå stressfri sommer med Plorea Control

Planlegging og styring av en travel sommersesong trenger ikke være en kilde til stress. Med Plorea Control kan du ta kontroll over arbeidsrutiner, ferieavvikling, timeføring og mye mer. Oppdag hvordan du kan sikre at sommeren din blir stressfri.

En app designet spesielt for skiftarbeidere

Plorea Control er ideell for ansatte som jobber i restauranter og barer med skiftarbeid. Den intuitive og brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt å sette opp vaktplaner, håndtere vaktbytter og ha full oversikt over timeføring. Med Plorea Control blir det enkelt å sikre en jevn bemanning gjennom hele sommersesongen.

Effektiv ledelse på fingertuppene dine

Glem papirsirkler med personallister og stresset med å holde oversikt over lønnskostnader. Med Plorea Control får du all den informasjonen du trenger rett i lommen. Du kan enkelt administrere og organisere alle ansattes tidsplaner, timefangst og personaladministrasjon. Med Plorea Control kan du fokusere på å lede virksomheten din effektivt og gi kundene den beste opplevelsen.

Med Plorea Control trenger du aldri mer å bekymre deg for å miste eller rote bort viktige dokumenter. Alt du trenger er tilgjengelig på ett sted, trygt og sikkert. Du kan enkelt legge til eller endre ansattes tidsplaner, og systemet vil automatisk oppdatere for å sikre at ingen overlapper eller blir glemt.

Ikke bare kan du administrere tidsplaner, men Plorea Control gir deg også muligheten til å registrere og spore ansattes arbeidstimer nøyaktig. Dette gjør det enkelt å generere rapporter for lønnskostnader og effektivitetsanalyse. Du kan se hvor mye tid hver ansatt har brukt på forskjellige oppgaver og prosjekter, slik at du kan optimalisere ressursfordelingen og øke produktiviteten.

Optimaliser kundetrafikk og øk omsetning

En vellykket sommer for restauranter og barer handler ikke bare om god ledelse, men også om å maksimere kundetrafikk og øke omsetningen. Plorea Control gir deg innsikt i virksomhetens ytelse gjennom smarte rapporter og analyser. Du kan enkelt identifisere trender, identifisere flaskehalser og iverksette tiltak for å forbedre effektiviteten og øke omsetningen.

Gjør sommeren din stressfri med Plorea Control appen

Oppnå en stressfri sommer med Plorea Control appen. Ta kontroll over ferieavvikling, timeføring, vaktbytter og få oversikt over lønnskostnader, kundetrafikk, omsetning, timefangst, personallister og mye mer. Last ned appen i dag og gjør sommersesongen din så smidig og effektiv som mulig!

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no