| Artikler

Krav til kassasystem: Slik sikrer du deg et lovlig og godkjent system for norske virksomheter

I dagens moderne forretningsverden er det viktigere enn noensinne å sikre at virksomheten din har et lovlig og godkjent kassasystem. Skatteetaten stiller strenge krav til kassasystemer, og det er viktig å følge de gjeldende retningslinjene for å unngå ubehagelige konsekvenser.

Hva er et kassasystem?

Et kassasystem er en elektronisk enhet som brukes til å registrere salg, utføre transaksjoner og generere kvitteringer. Et godkjent kassasystem er et som oppfyller visse standarder fastsatt av skatteetaten og andre relevante myndigheter. Dette sikrer at dine økonomiske data er korrekt registrert og i samsvar med norsk lovgivning.

Skatteetatens krav og retningslinjer

Skatteetaten har klare krav og retningslinjer når det gjelder kassasystemer. Disse kravene inkluderer blant annet:

  • Systemet må være godkjent av skatteetaten
  • Systemet må kunne generere kvitteringer med påkrevd informasjon
  • Dataene må være sikret mot endringer og manipulasjon
  • Systemet må kunne lagre data i minimum 10 år

Ved å følge disse kravene vil du sikre at ditt kassasystem er i samsvar med norsk lovgivning og unngå eventuelle straffer eller bøter knyttet til feilaktig bokføring.

Fordeler med et godkjent kassasystem

Å ha et godkjent kassasystem gir deg trygghet og viser at virksomheten din opererer i samsvar med lover og regler. Dette kan gi deg et godt omdømme blant kunder, ansatte og leverandører. I tillegg kan et riktig kassasystem gjøre det enklere for deg å bokføre og rapportere inntekter til skatteetaten, noe som sparer deg tid og ressurser.

Plorea - din leverandør for godkjente kassasystemer

Plorea er en anerkjent leverandør av kassasystemer som oppfyller alle kravene fra skatteetaten. Vi tilbyr pålitelige og brukervennlige løsninger som passer for norske virksomheter. Våre kassasystemer er testet, godkjent og oppdateres jevnlig for å sikre konstant overholdelse av de nyeste retningslinjene.

Ta kontakt med oss i dag for å sikre deg et lovlig og godkjent kassasystem som oppfyller både dine behov og alle kravene fra skatteetaten.

Book møte/demo:

https://www.plorea.no/booke-mote

 

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no