| Artikler

Kasseløsninger for kantiner: Fra touchskjermer til strekkodelesere

Er du på utkikk etter et effektivt kassasystem til kantinen din? Et godt kassasystem kan bidra til en mer strømlinjeformet drift og bedre brukeropplevelse. Enten du trenger en kassaløsning med rapportering, lagerstyring, betalingsløsning eller andre funksjoner, finnes det ulike alternativer tilpasset dine behov.

Kassasystem med touchskjerm

En av de mest populære løsningene for kantiner er selvbetjente kasser. Disse systemene gir en intuitiv og brukervennlig opplevelse som forenkler betalingsprosessen. Med en touchskjerm kan kundene enkelt navigere gjennom menyen, legge til produkter og betale raskt og enkelt.

Kassasystem med strekkodeleser

Et annet alternativ som kan være svært effektivt i en kantine er et kassasystem med strekkodeleser. Dette gjør det mulig å skanne strekkoder på produktene, noe som gjør betalingsprosessen raskere og mer nøyaktig. I tillegg kan et slikt system også hjelpe med lagerstyring og føre oversikt over salg og beholdning.

Kassasystem med vekt

Våre kasseløsninger skiller seg ut med en praktisk vektfunksjon som spesielt gagner kantiner med salatbarer eller andre retter som prises etter vekt. Denne funksjonen gir kantinene en presis måte å håndtere prising og fakturering basert på vekt, og det gjør det enklere å håndtere komplekse målinger i kantinevirksomheten. Med vår vektintegrering kan våre kunder sikre nøyaktig prising og en sømløs opplevelse for både ansatte og gjester i kantinen. 

Kassasystem med prisvisning og rabattfunksjon

For å gjøre det enklere for kundene å få oversikt over prisene, kan et kassasystem med prisvisning være svært nyttig. Dette lar kundene se prisen på hvert produkt tydelig før de betaler. I tillegg kan en rabattfunksjon bidra til å øke salget ved å tilby spesialtilbud og kampanjer.

Kassasystem med betalingsløsning og mobilbetaling

Det er også viktig å ha en fleksibel betalingsløsning i kantinen. Et kassasystem som støtter ulike betalingsmetoder som kort, kontanter og mobilbetaling vil kunne imøtekomme ulike kunders preferanser. Mobilbetaling blir stadig mer populært, og et kassasystem som støtter denne funksjonen kan være en fordel for både kunden og kantinen.

Kantiner som bruker vår kasseløsning

Kantiner som bruker vår kasseløsning har opplevd betydelig effektivitet og brukervennlighet. Våre fornøyde kunder inkluderer store aktører som Siaas, Sodexo med 15 kantiner og 4service med hele 30 kantiner. Til og med det svenske forsvaret har valgt vår løsning for å forbedre sine kantineoperasjoner. Disse referansene er et bevis på påliteligheten og den overlegne ytelsen til vårt kassasystem, og vi fortsetter å levere nyskapende løsninger som hjelper våre kunder med å drive sine kantiner mer effektivt.

Velg riktig kassasystem til din kantine

Når du skal velge et kassasystem til din kantine, er det viktig å vurdere hvilke funksjoner og løsninger som passer best for dine behov. Et effektivt kassasystem med rapportering og lagerstyring kan hjelpe deg med å holde kontroll på salget og sikre at du alltid har nok varer på lager. Våre kasseløsninger for kantiner er skreddersydd for å forenkle drift og forbedre brukeropplevelsen.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om vårt kassasystem til kantiner.

Book en demo: https://www.plorea.no/booke-mote

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no