| Artikler

Hvorfor investere i kjøkkenskjermer og ordreskjermer?

I dag konkurrerer restauranter ikke bare mot hverandre om å tilby den beste maten, men de må også gi en utmerket kundeopplevelse. En måte å forbedre kundeopplevelsen på er å bruke kjøkkenskjermer og bestillingsskjermer i restauranten. Disse skjermene kan effektivisere bestillingsprosessen, forbedre nøyaktigheten og hjelpe restaurantpersonalet til å jobbe mer effektivt. 

Hva er kjøkkenskjermer og ordreskjermer?

Kjøkkenskjermer og ordreskjermer er digitale skjermer som brukes på restauranter for å effektivisere bestillingsprosessen. Ordreskjermene er vanligvis plassert på forsiden av restauranten hvor kundene kan se når bestillingen deres er lagt inn og når den er ferdig. Kjøkkenskjermene plasseres i kjøkkenområdet hvor kjøkkenpersonalet kan se bestillingene og begynne å forberede dem.

Fordeler med kjøkkenskjermer og bestillingsskjermer

Kjøkkenskjermer og ordreskjermer gjør bestillingsprosessen mye mer strømlinjeformet. Kunder har kontroll på når bestillingen er lagt inn og kan raskt hente den når den er klar. Dette hindrer også at man gir feil mat til feil kunde. Bestillinger sendes deretter rett til kjøkkenet, hvor kjøkkenpersonalet umiddelbart kan begynne å forberede dem. Dette setter fart på prosessen og sikrer at kundene får maten raskt.

Forbedre nøyaktigheten med selvbetjent kasse

Bruk av kjøkkenskjermer og selvbetjent kasse kan forbedre nøyaktigheten. Når kunder legger inn bestillingene sine direkte inn i systemet, er det mindre sjanse for feilkommunikasjon eller feil. Det betyr at kjøkkenpersonalet kan tilberede maten akkurat slik kunden har bestilt den, noe som fører til større kundetilfredshet.

Forbedre kundeopplevelsen

Kjøkkenskjermer, selvbetjente kasser og ordreskjermer kan forbedre kundeopplevelsen. Kunder kan legge inn bestillingene sine raskt og enkelt, og de kan se status for bestillingen på ordreskjermene. Dette betyr at de ikke trenger å vente på at en kelner skal ta bestillingen deres eller sjekke statusen til maten. Dette kan føre til en hyggeligere matopplevelse og fornøyde kunder.

Øk effektiviteten

Bruk av kjøkkenskjermer og ordreskjermer kan øke effektiviteten i restauranten. Kjøkkenpersonalet kan se bestillingene umiddelbart og begynne å forberede dem umiddelbart. Dette betyr at det blir mindre bortkastet tid på å vente på at ordre skal kommuniseres eller skrives ned. Skjermene kan også bidra til å redusere arbeidsbelastningen på personalet, slik at de kan fokusere på å yte utmerket kundeservice.

Hvorfor investere i kjøkkenskjermer og ordreskjermer?

Å investere i kjøkkenskjermer og ordreskjermer er et klokt valg for enhver restauranteier. Fordelene med disse skjermene er klare: de effektiviserer bestillingsprosessen, forbedrer nøyaktigheten, forbedrer kundeopplevelsen og øker effektiviteten. Ved å investere i disse skjermene kan en restaurant forbedre driften og gi en bedre service til sine kunder.

Kjøkkenskjermer og ordreskjermer er også enkle å installere. De kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene til en restaurant, og de kan enkelt integreres i eksisterende POS-systemer. Med så mange fordeler og en enkel installasjonsprosess er det ingen grunn til at en restaurant ikke skal investere i disse skjermene.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no