| Artikler

Hvorfor du bør la kundene bestille time på nett

Bedrifter må ofte finne ulike måter å drive mer effektivt på samtidig som de forbedrer kundereisen. Det er mange måter de kan gjøre dette på, men en av de beste alternativene er å legge til et online bookingsystem. Et nettbasert bookingsystem gir flere fordeler for hele virksomheten, og det er enkelt å komme i gang.

Enklere for kunden

Til å begynne med er det enklere for kundene dine hvis du tilbyr nettbasert booking. Mange vil heller gå på nettet og velge nøyaktig dato og klokkeslett for avtalen, i stedet for å ringe eller sende e-post. Kunden er opptatt, og jo raskere de kan få noe gjort, jo større sannsynlighet er det for at de velger deg fremfor konkurrentene.

I tillegg er online booking tilgjengelig 24/7. Med Plorea Booking får du tilgang til bestillingsbok og kalender på alle plattformer (datakasse, mobil, pad og pc). Du kan ikke kontrollere når kundene dine ønsker å gjøre en avtale. Det ville vært fint om de alle ønsket å få dette gjort i vanlig arbeidstid, men med deres egne travle liv er det usannsynlig at dette vil skje. Online bestilling krever ikke at noen sitter ved telefonen hele dagen. Kunder kan sette sin avtale når de vil, selv om alle dine ansatte har fri på tidspunktet for bestillingen.
Jo enklere det blir for kundene, jo større sannsynlighet er det at de avtaler en time med deg.

Mange bedrifter taper kunder fordi planleggingssystemet deres er for tregt eller komplisert, og kundene deres blir distrahert. Med vårt system holder du oversikt over egen kalender, samtidig som kundene dine enkelt kan se ledige timer og tilbud (behandlinger, treningstimer osv).

Reduser forvekslinger og kanselleringer

En annen stor fordel med å kjøre planleggingssystemet online er reduksjonen av forvekslinger og kanselleringer. Mennesker er utsatt for feil. Hvis du planlegger alle avtalene dine over telefon, vil noen garantert gjøre en feil til slutt. Da vil du ende opp med å gå glipp av avtaler eller få kunder som dukker opp på feil tidspunkt. Bestilling online eliminerer dette problemet, ettersom hele planleggingsoperasjonen utføres av kunden.

Hvis virksomheten din opererer på avtaler, vet du hvor frustrerende det kan være når avtaler blir blandet sammen eller kansellert. Det kaster av resten av timeplanen din, og det blir vanskelig å ta igjen tiden. Med automatisert nettbasert planlegging kan du hjelpe deg selv med å holde alt på rett spor og få bedriften din til å operere mer jevnt.

14

Digital markedsføring

En sterk digital markedsføringsstrategi er viktig for enhver virksomhet. For å holde deg konkurransedyktig må du nå kundene dine gjennom søkemotorer, sosiale medier og e-postinnboksene deres. Ved å legge til online booking til virksomheten din, gir du ditt digitale markedsføringstiltak et løft.

La oss for eksempel si at du legger ut en oppdatering på Facebook om en ny tjeneste. Med Plorea Booking kan du inkludere en lenke som går direkte til din nettbasert bookingtjeneste. Kundene dine vil se dette og vite nøyaktig hvor de er på vei når de klikker på lenken din. Dette fjerner noen få trinn fra prosessen og gir en klar rute for dine kunder.

Velg et bookingssystem som enkelt kan integreres med bedriften din

Å administrere avtalene dine på gammeldags måte er utdatert. Du svarer hele tiden på telefoner, sjekker avtaleboken din, sender ut oppfølgingssamtaler og mye mer. Disse oppgavene tar tid – tid du og teamet ditt kan bruke mer produktivt. Å fortsette å bruke denne type prosesser kan gjøre det vanskeligere for bedriften din å lykkes i den digitale tidsalderen vi lever i. 

For å komme videre er det viktig at du finner den mest kostnadseffektive måten å gjøre ting på. Plorea tilbyr et online bookingsystem som vil endre måten virksomheten din opererer på. Når du kommer i gang med det, vil virksomheten din begynne å drive mer effektivt, og kundene dine vil bli mer fornøyde.

Hvis du vil finne ut mer om fordelene ved å bruke online bookingsystemet levert av Plorea, prøv vår systembygger for å kartlegge dine behov for din bedrift.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no