| Artikler

Hvorfor din bedrift bør ha en kundeklubb

Visste du at andelen interesserte i kuponger og lojalitetspoeng er 64 %? En kundeklubb kan derfor være en flott måte å skaffe nye kunder på!

Hva er en kundeklubb?

En kundeklubb er et strategisk verktøy for å nå ut til og belønne lojale kunder. Kundeklubben har som mål å styrke kunderelasjonene og sikre at kundene blir mer fornøyde og kommer tilbake til bedriften din. Ideen bak kundeklubb er å skape stamkunder som får et fast og langvarig forhold med bedriften. Det gjør at bedriften selger mer og hyppigere til en lavere kostnad.

Hvorfor er det viktig å ha en kundeklubb for din bedrift?

Det er mange grunner til å starte en kundeklubb for din bedrift. For det første er det en flott måte å bygge lojalitet på hos kundene dine. Det er også en god måte å holde kontakten med kundene dine, i tillegg til at du kan gi dem eksklusive tilbud og rabatter. Visste du at andelen interesserte i kuponger og lojalitetspoeng er 64 %? En kundeklubb kan derfor være en flott måte å skaffe nye kunder på!

Hva er fordelene med å ha en kundeklubb?

En kundeklubb er en fin måte å belønne dine mest lojale kunder. Du får muligheten til å gi kundene dine eksklusive tilbud og rabatter, i tillegg til at du kan holde kontakten med dem gjennom nyhetsbrev eller andre kanaler. Det er også en fin måte å få nye kunder på, spesielt hvis du tilbyr gratis medlemskap eller andre fordeler for å melde seg på. Videre kan det være en måte å øke salget på. Visste du at som kunde av Plorea har du Diller kundeklubb integret i kassen?

 Noen av fordelene med kundeklubb gjennom Plorea er blant annet:

  • Integrasjon mot kassen
  • Verveprogram
  • Poengsystem
  • Medlemsnivåer
  • Ett-klikks integrasjoner
  • SMS / Epost kampanjer

1

Hvordan kan man øke salget med en kundeklubb?

Det er flere måter å øke salget ved å bruke kundeklubben din. Her er noen tips om hvordan du kan gå frem:

1. Bestem deg for hvilke fordeler kundene dine skal få. Du kan tilby rabatter, eksklusive tilbud, gratis frakt eller andre fordeler. 

2. Tilby kundene dine å bli med i kundeklubben. For nye kunder kan det hjelpe å ha et velkomsttilbud. Med Diller kan du for eksempel sende velkomst SMS. 

3. Hold deg oppdatert på hvem som er med i klubben, og send regelmessige nyheter og oppdateringer til dem.

4. Gjennomfør jevnlige kampanjer og tilbud for å holde kundene interesserte.

5. Få kundene dine til å føle seg spesielle ved å tilby rabatter eller kuponger ved spesielle anledninger som bursdag. Med Diller har du mulighet til å sende ut personlig SMS eller E-post til dine kunder.

Ler mer om Diller kundeklubb. 

Plorea_orginal_logo_SKY_BLUE.pngdiller-logo-square-white-bg - ExtendaGO

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no