| Artikler

Hvordan velge riktig kassesystem for din skjønnhetssalong

Å drive en vellykket skjønnhetssalong krever mye organisering, og et av nøkkelelementene i dette er å ha riktig kassasystem. I denne artikkelen går vi gjennom hva som er lurt å tenke på før man kjøper et kassesystem.

Å velge det beste kassesystemet til skjønnhetssalongen din kan være en vanskelig oppgave, siden det er mange forskjellige alternativer tilgjengelig på markedet. I denne artikkelen vil vi utforske noen av faktorene du bør vurdere når du velger et kasseapparat til skjønnhetssalongen din.

Identifiser dine behov

Det første trinnet i å velge et kassesystem for skjønnhetssalongen din er å identifisere dine behov. Hvilken type transaksjoner vil du behandle? Trenger du å spore inventar, ansattes timer eller kundeinformasjon? Jo flere funksjoner du trenger, desto mer avansert må kassesystemet ditt være.

Vurder budsjettet ditt

Når du har identifisert behovene dine, er det viktig å vurdere budsjettet ditt. Kasseapparater kan variere i pris, så det er viktig å sette et budsjett som gjenspeiler dine behov og økonomiske ressurser.

Se etter brukervennlige funksjoner

I et travelt skjønnhetssalongmiljø er det viktig å ha et kassesystem som er brukervennlig og enkelt å betjene. Se etter funksjoner som et berøringsskjermgrensesnitt, hurtigtaster for ofte brukte funksjoner og en lettlest skjerm. Vårt kassasystem er enkelt å tilpasse etter bruk og ønske. Favorittaster og snarveier kan opprettes og flyttes rundt. Det gjør kassen brukervennlig for alle på jobb, uansett om den ansatte er ny eller har brukt kassen over lengre tid.

Sørg for kompatibilitet med betalingsmåter

En annen viktig faktor når du velger et kasseapparat er å sikre kompatibilitet med ulike betalingsmetoder. I tillegg til å akseptere kontanter, bør kassesystemet ditt kunne behandle kreditt- og debetkortbetalinger, mobilbetalinger og andre betalingsmåter kundene dine foretrekker. Plorea har blant annet integrasjoner med Dintero, Klarna og Vipps, kontaktløs betaling med kort og mobil, samt mulighet for splitt-betaling.

27

Vurder programvareintegrasjon

Mange kasseapparater kommer med programvare som kan integreres med andre forretningsverktøy, for eksempel regnskapsprogramvare eller bookingsystem. Dette kan effektivisere virksomheten din og spare deg for tid og penger i det lange løp. Med Plorea Booking blir det enkelt for kundene dine å finne deg, se dine ledige timer og få oversikt over hvilke behandlinger du utfører. Våre systemer er utviklet for å være enkle for deg å benytte, samtidig som de skal være brukervennlige for kundene. Vi tilbyr også Plorea Control hvor du får kontroll over arbeidsavtaler, kursbevis og timeføringer; alt på et sted. 

Se etter holdbarhet og pålitelighet

Et kassesystem er en langsiktig investering, så det er viktig å velge en som er holdbar og pålitelig. Se etter et kasseapparat med en solid konstruksjon, en garanti og en dokumentert historikk for pålitelighet.

Avslutningsvis, å velge det beste kassasystemet for skjønnhetssalongen din krever nøye vurdering av dine behov, budsjett og ønskede funksjoner. Ved å ta deg tid til å undersøke og sammenligne ulike alternativer, kan du finne et kasseapparat som vil hjelpe deg å drive salongen din effektivt og effektivt. Kontakt oss for en prat så hjelper vi deg med å skreddersy et tilbud til akkurat din bedrift. 

72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller prøv vår systembygger:

https://www.plorea.no/bygg-selv

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no