| Hjelp

Hvordan restarte bankterminal: En steg-for-steg guide for å løse vanlige problemer

Hva gjør du når bankterminalen slutter å virke? Bankterminalen er et viktig verktøy for enhver bedrift, men av og til kan den oppleve problemer som krever en restart. Denne steg-for-steg guiden vil hjelpe deg med å løse vanlige problemer og gjenopprette bankterminalens funksjonalitet.

Steg 1: Kontroller strømmen

Først sjekker du om bankterminalen er riktig koblet til strømkilden. Sørg for at alle kabler er ordentlig tilkoblet, og prøv å koble bankterminalen til en annen strømutgang dersom den ikke responderer.

Steg 2: Prøv en "myk" restart

Dersom bankterminalen fremdeles ikke fungerer, kan du prøve en "myk" restart. Finn en liten knapp eller spor på baksiden av bankterminalen og bruk en tynn pinne eller binders for å trykke og holde inne denne knappen i noen sekunder. Dette vil resette bankterminalen uten å slette dataene dine.

Steg 3: En fullstendig restart

Hvis en "myk" restart ikke løser problemet, kan du prøve en fullstendig restart. Finn strømknappen på bankterminalen og hold den inne i minst 10 sekunder for å slå av enheten. Vent noen få sekunder før du slår den på igjen ved å trykke på samme knapp. Dette vil starte bankterminalen på nytt og kan løse eventuelle tekniske problemer.

Steg 4: Kontakt teknisk support

Hvis bankterminalen fortsatt ikke fungerer etter en fullstendig restart, kan det være nødvendig å kontakte leverandørens tekniske support. De kan gi deg ytterligere instruksjoner eller hjelp til å løse problemet med bankterminalen.

Ved å følge denne steg-for-steg guiden kan du forhåpentligvis gjenopprette bankterminalens funksjonalitet og fortsette driften uten forsinkelser.

 

Er du kunde av Plorea kan du kontakte support på:

Telefon: 72 60 60 60

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åpningstider: 

Mandag-Fredag: 08.00-16.00

Driftsstans/Vakt-telefon:

Mandag-Fredag: 16:00-22:00

Lørsdag-Søndag: 08:00-22:00

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no