| Artikler

Fordelene med QR-kode på restaurant

QR står for "quick response", som er akkurat det kundene ønsker når de spiser ute. En av de største utfordringene for en restaurantsjef er å betjene så mange kunder som mulig uten at noen føler at de blir hastet ut døren. Så i stedet for at kundene dine sitter og venter på å fange oppmerksomheten til en kelner for å bestille, kan de umiddelbart skanne QR-kodemenyen så snart de har satt seg.

Hva er en QR-kode?

QR-koder er en type matrise-strekkode som ble opprinnelig utviklet for bruk i industrien. I de senere årene har QR-koder blitt mer og mer vanlige, og man finner dem nå i aviser, bøker, reklameplakater og restauranter. QR-koder kan inneholde en mengde informasjon, og de fleste smarttelefoner har en innebygd QR-kode scanner.

Hvordan kan QR-koder brukes på restauranter?

På restauranter kan QR-koder brukes på flere måter. For eksempel kan de brukes til å vise menyer, gi informasjon om allergener, eller til å sende kundene til en nettside for å bestille bord. QR-koder kan også brukes til å betale regningen, noe som er en stor fordel for både kunden og restauranten.

Fordeler med å bruke QR-koder på restauranter:

  • QR-koder gjør det enkelt og raskt å vise menyer eller annen informasjon til kundene.
  • QR-koder kan brukes til å sende kundene til en nettside for å bestille bord, noe som gjør det enkelt og raskt å bestille bord.
  • QR-koder kan også brukes til å betale regningen, noe som er en stor fordel for både kunden og restauranten.
  • Spar penger på utskriftskostnader. På mange restauranter endres menyen jevnlig. Med en QR-kodemeny kan endringene gjøres digitalt når behovet oppstår, uten ekstra kostnad.
  • Øk ordreverdier. Forbrukerne bruker mer når de bestiller digitalt. Faktisk kan du øke den gjennomsnittlige bestillingsverdien din med så mye som 30 % med online bestilling. 

qrkode2

 

Totalt sett vil kundene dine få en mer behagelig og avslappende kundeopplevelse i restauranten din. En QR-kodemeny er en rask og enkel måte å bestille. Kundene kan besøke menyen på nettstedet eller appen din uten å måtte søke etter den manuelt. Det frigjør også de ansatte til å fokusere på «gjestfriheten»-delen av jobben mer enn de administrative oppgavene og reduserer sjansen for en ordrefeil. Med en QR-kodemeny har kunden kontroll over bestillingsopplevelsen. De velger nøyaktig hva de vil spise og legger inn bestillingsdetaljene selv. På den måten blir det ingen feilkommunikasjon mellom kelneren og kunden.

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no