| Artikler

Enkel og rask betalingsbehandling med Plorea Payment – kontaktløs betaling, kort og mobil

Sikre betalingsterminaler for en trygg betalingsopplevelse

Plorea Payment tilbyr sikre betalingsterminaler som gir deg og dine kunder en trygg betalingsopplevelse. Våre betalingsterminaler er levert av Nets, en anerkjent leverandør innen betalingsløsninger. Med våre betalingsterminaler kan du være sikker på at dine transaksjoner blir håndtert på en pålitelig og sikker måte.

Kontaktløs betaling for en smidig opplevelse

Plorea Payment tilbyr også muligheten for kontaktløs betaling både med kort og mobil. Dette gjør betalingsprosessen enda smidigere og raskere for dine kunder. Med kontaktløs betaling kan kunden enkelt betale ved å holde kortet eller mobilen nær betalingsterminalen uten behov for fysisk kontakt. Dette er ikke bare praktisk, men det reduserer også risikoen for smitteoverføring, spesielt i dagens situasjon hvor hygienetiltak er viktig.

Rask betalingsbehandling med kort og mobil

Med Plorea Payment kan du effektivt håndtere betalinger fra både kort og mobil. Våre betalingsterminaler er integrert med kjente betalingsplattformer som Klarna og Vipps, slik at du kan tilby dine kunder en helhetlig og brukervennlig betalingsløsning. Uansett om kunden ønsker å betale med kort eller mobil, er betalingen raskt behandlet og pengene overføres umiddelbart.

Profesjonell betalingsplattform for automatisert betalingsbehandling

Plorea Payment tilbyr en profesjonell betalingsplattform som automatiserer betalingsbehandlingen. Med vår plattform kan du effektivt håndtere og administrere alle betalinger, uavhengig av hvilken betalingsmåte kundene velger. Dette sparer deg for tid og arbeid da betalingsprosessen blir automatisert og kostnadseffektiv.

Tilgjengelig betalingsteknologi for skreddersydde løsninger

Vi i Plorea Payment sørger for å tilby deg den mest moderne og tilgjengelige betalingsteknologien. Vi skaper skreddersydde betalingsløsninger som passer perfekt til dine behov og din virksomhet. Vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom prosessen og finne den beste løsningen for deg.

Skjermbilde_2023-07-25_kl._19.08.03.png

Trygg og pålitelig betalingsprosess

Med Plorea Payment kan du være trygg på at betalingsprosessen blir ivaretatt på en sikker og pålitelig måte. Vi forstår viktigheten av å håndtere betalinger på en trygg måte og tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre dine og kundenes personlige opplysninger. Med oss kan du føle deg trygg i vissheten om at vi tar ansvar for din betalingsprosess.

For en enkel, rask og sikker betalingsbehandling, velg Plorea Payment. Ta kontakt med oss i dag for å finne den beste betalingsløsningen for din virksomhet!

Kontakt oss

Tlf. 72 60 60 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oslo

Strandveien 15
1366 Lysaker

Trondheim

Travbaneveien 3
7044 Trondheim

Kontaktskjema

Design og utvikling av Bonefish.no